Over BLOOM

Fondsenwerving inspireert anderen om in actie te komen
Goede fondsenwerving creëert een brug naar een nieuwe, betere samenleving. Door uw ambities te delen met andere, gelijkgestemde mensen en organisaties. Door hen te inspireren om mee te doen, geeft u hen de mogelijkheid om hun en uw dromen voor een rechtvaardiger wereld te realiseren.

Hoe BLOOM helpt uw fondsenwervingspotentieel te realiseren
In deze tijd is het een uitdaging om de juiste mensen en partners te vinden, zij die belang hebben bij het investeren in uw werk. U hebt mogelijk meer tijd, focus, vaardigheden, menskracht, of eenvoudig meer zelfvertrouwen nodig om erop te gaan en uw doel te ‘verkopen’. Door uw eigen kennis en die van BLOOM te bundelen, komt u echt vooruit. Kernbegrippen in ons werk zijn: fondsenwerving voor sociale winst, het potentieel van organisaties ontsluiten, mensen als agents for change.

BLOOM’s diensten
Uitgangspunt in onze dienstverlening bent u. Elke opdracht is maatwerk. Zo gaan we met u aan de slag voor een duurzame basis van inkomsten, donateurs en financiers. Of versterken we het team zodat zij geïnspireerd en effectief kunnen werven. U kunt bij ons terecht voor vraagstukken rondom strategie en innovatie, team development en interim management. Lees meer….