Bloom

bloom

Over BLOOM

UNFOLDING POTENTIAL FOR SOCIAL PROFIT

Over Corine Aartman

Na 16 jaar praktijkervaring in verschillende managementfuncties bij social change organisaties, startte ik in 2004 als sociaal ondernemer met BLOOM Consultancy. Om zo mijn persoonlijke kennis, kunde en bevlogenheid in te zetten voor de ontwikkeling van mensen en organisaties gericht op maatschappelijke verandering.  

Ik werk graag met mensen die echte verandering bewerkstelligen. Niet alleen in Nederland, want voorbij onze grenzen ligt een hele wereld. Kernbegrippen in mijn werk zijn: fondsenwerving voor sociale winst, het potentieel van organisaties ontsluiten, mensen als agents for change.

De laatste jaren combineer ik dit met mijn werk als programma coördinator voor het internationale leerprogramma Change the Game Academy bij Wilde Ganzen. 

Profiel

Naam:Corine Aartman (1962) 

Rollen:  inspirator, strateeg, fondsenwerver, coach, trainer, interim-manager 

Passies:  mensen en organisaties in hun volle kracht brengen, bruggen bouwen, werken met changemakers, dansen, fotograferen, tuinieren 

Kracht:  een all-rounder in fondsenwerving, marketing en communicatie, met een talent om mensen te inspireren en te coachen. Geëngageerd, resultaatgericht. Flexibel, scherp oog voor menselijke verhoudingen. Mensenmens. 

Talen: Engels, Frans, Spaans, Duits, Nederlands 

Persoonlijk: moeder van Arend (1996) en Marijn (1999). Woont in Gouda en Amsterdam 

Trackrecord

 Verander- en interim management van particuliere en institutionele wervingsteams en communicatie en marketingteams
  Ontwikkeling fondsenwervingsstrategie
  Volledige startup van een fondsenwervingsafdeling (strategisch plan, werving en selectie, training en coaching)
  Training aan scala van organisaties (van grassroots organisaties in Peru en Guatemala tot gerenommeerde INGOs)
✻  Ontwikkeling toolkit local resource mobilisation
  Teambuilding
  Coaching directie en bestuur
  Verdubbeling fondsenwervingsinkomen
  Innovatie fondsenwervingsprogramma’s
  Opzet internationaal benchmarkingprogramma 

Wat mensen zeggen?

”Ik voel mij sterk verbonden met mensenrechten, met internationale ontwikkeling, duurzaamheid en cultuur. Ik werk vanuit mijn passie en plezier. Met mensen die ik respecteer en voor maatschappelijke doelen waarbij ik me persoonlijk betrokken voel en verwacht dat ik een verschil kan maken”.
“Wat een vakvrouw! Weet waar ze het over heeft. Kan uit ervaring op een zeer boeiende wijze vertellen. Weet hoe een goede training eruit moet zien. Kan zowel de ervaren als de minder ervaren cursist boeien en inspireren. Knap werk!”
Carien de Vries
ondernemer en oprichter stichting J'Africa
“Middels de coaching heb ik strategieën ontwikkeld om onbewuste overtuigingen die mij beletten mijn doelen te bereiken, te herkennen en ontwapenen. Ik heb nu praktische tools om prioriteiten te stellen en te organiseren, zodat ik effectiever werk. De resultaten: minder stress en meer zelfvertrouwen!”

Corine's waarden

”Ik voel mij sterk verbonden met mensenrechten, met internationale ontwikkeling, duurzaamheid en cultuur. Ik werk vanuit mijn passie en plezier. Met mensen die ik respecteer en voor maatschappelijke doelen waarbij ik me persoonlijk betrokken voel en verwacht dat ik een verschil kan maken.”

Eerdere klanten